За задължително стационарно лечение в психиатрия да бъде настанен  65-годишният

...
За задължително стационарно лечение в психиатрия да бъде настанен  65-годишният
Коментари Харесай

Пратиха Слави Бинев в лудницата! Какво се случва

За наложително стационарно лекуване в психиатрия да бъде настанен  65-годишният Слави Бинев от Димитровград. Това реши през днешния ден Районен съд – Хасково. 

Бинев е съименник и братовчед на някогашния евродепутат Слави Бинев. 65-годишният димитровградчанин би трябвало да бъде настанен 3-месечно наложително амбулаторно лекуване в Държавна психиатрична болница „ Д-р Георги Кисьов “ в Раднево.
-->
Неофициално тази лудница е известна като най-голямата на Балканския полуостров, обясниха обитавали там пациенти и медицински лица.

Принудителната процесуална мярка на Бинев бе гледана по Закона за здравето, а настояването за наложителното амбулаторно лекуване било входирано персонално от шефа на психиатрията в хасковския квартал „ Болярово “ доктор Йордан Михайлов, довериха източници на „ Марица “.

Слави налетял с нож против кметския наместник и секретарката му в димитровградския квартал „ Черноконево “ преди десетина дни. На мястото пристигнали служители на реда, с цел да усмиряват развилнелия се мъж. После той бил пратен в „ Болярово “. В хасковската лудница Слави Бинев почнал да се държи още по-неадекватно. Започнал даже да употребява екстрементите си и бил вкаран в изолатор, описаха осведомени със случая.

Това не е първата сходна преживелица със Слави Бинев. В началото на лятото т.г. от къщата му в „ Черноконево “ бяха иззети автомат „ Калашников “ с пълнители и 400 патрона. Това стана след подаден сигнал от негови съкварталци, че ги тормози и заплашва. По този случай Районен съд – Димитровград постанови Бинев да бъде настанен на 4-месечно наложително стационарно лекуване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР